Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی فرهنگستان هنر، بنا به دعوت بهمن نامورمطلق رئیس فرهنگستان هنر، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از کارگاه نقاشی «در رثای سیمرغ تجلی» که به مناسبت شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی برپا شده است، بازدید کرد و نقش هنر و هنرمند و استاد را در پاسداشت خون شهدا، به‌ویژه سردار بزرگ اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی، بسیار مؤثر دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازدید که با حضور محمدعلی رجبی عضو پیوسته فرهنگستان هنر و جمعی از مدیران صورت گرفت، ابتدا حبیب‌الله صادقی رئیس گروه تخصصی هنرهای تجسمی این فرهنگستان و خالق این اثر کم‌نظیر، ضمن تشکر از توجه ویژه طهرانچی نسبت به هنر انقلاب و دفاع مقدس، شرح کاملی درباره این اثر برای بازدیدکنندگان ارائه کرد.

در ادامه بازدید، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تقدیر از کار این هنرمند، بر نحوه ارائه آن تأکید کرد و گفت: این جالب است که آن چیزی که در ذهن من بود به تصویر درآمده است. این یک نقل عالی است که این طور هنرمندانه ارائه شده است و می‌تواند نقطه شروعی باشد؛ پس باید خوب ارائه شود. نکته مهم پس از اتمام این اثر درخشان این است که به نحوه استقرار آن و جنبه بصری آن نیز فکر کنیم؛ این نیز خودش طراحی می‌خواهد.

وی به اهمیت این نمایشگاه در نمایش سیر ۴۰ ساله انقلاب اسلامی تا شهادت سردار سلیمانی اشاره کرد و گفت: ضروری است که با کاری مشترک مسیر و تجهیزاتی در نظر گرفته شود تا برپایی تابلو، همچون جریان یک زندگی روایت شود؛ چراکه این اثر نوعی زندگی را تداعی می‌کند. این اثر می‌تواند یک کار آموزشی و آکادمیک باشد.

طهرانچی همچنین بر اهمیت جایگاه استاد و نیز بخش فرهنگی دانشگاه تأکید کرد و افزود: ما روی بخش فرهنگی تأکیدی ویژه داریم. نگاه به فضاهای فرهنگی برای ما بسیار مهم است. این‌گونه پاسداری از ارزش‎‌ها را می‌توان گسترده‌تر دید و در فضای ۲۷۶ واحد دانشگاهی در شهرهای مختلف کشور، به‌ مدت یک سال به نمایش درآورد و از تأثیرگذاری فرهنگی آن بهره برد.

بهمن نامورمطلق رئیس فرهنگستان هنر، نیز ضمن استقبال از رویکرد طهرانچی، بر ماندگاری اثر حبیب‌الله صادقی تأکیدی ویژه کرد و گفت: این‌گونه کارهای باارزش توسط هنرمندان برجسته در حال انجام است. این آثار باید به‌صورت گسترده‌تری دنبال شود و باید از آنها بهره بیشتری گرفت. حتی در فضای دانشگاه آزاد و واحدهای آن نیز می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد و تجلی این‌گونه آثار را دوچندان کرد.

رئیس فرهنگستان هنر از داشتن ظرفیت در مجموعه برای ارائه عالی این اثر خبر داد و بیان کرد: مؤسسه صبا فرهنگستان هنر، مجموعه نمایشگاهی کاملی است. برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته است تا إن‌شاءالله این اثر در یکی از گالری‌های صبا به نمایش درآید. این اثری خاص است می‌طلبد که در کنار برگزاری آن، نشست‌هایی تخصصی هم برگزار شود.

محمدعلی رجبی عضو پیوسته فرهنگستان هنر، نیز در این بازدید از حبیب‌الله صادقی قدردانی کرد و گفت: خدمات این هنرمند را در دانشگاه‌ها هم باید دید. ایشان کارهایش را بی چشمداشت و با هزینه خود برای عشق و عقیده‌ای که دارد انجام می‌دهد. خلق این‌گونه آثار هزینه بسیاری دارد. حتی می‌شود مجموعه کارهایی از ایشان را که در هر دانشکده‌ای وجود دارد جمع‌آوری و چاپ کرد و همانند یک کتاب به انتشار رساند.

کد خبر 5305467

منبع: مهر

کلیدواژه: حبیب الله صادقی محمد مهدی طهرانچی بهمن نامور مطلق فرهنگستان هنر محمد علی رجبی حضور هنر ایران در جهان فیلم کوتاه موسیقی ایرانی روز ملی سینما تئاتر ایران ویروس کرونا سازمان صداوسیما برنامه تلویزیونی فیلم زالاوا جشنواره فیلم ونیز عبدالعلی علی عسکری هنرمندان تئاتر برنامه رادیویی سریال ایرانی فرهنگستان هنر دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۶۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد مصداق «جهش علمی با مشارکت مردم»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین تکریم و معارفه سرپرستان قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با حضور داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از مدیران و مسئولان ادارات و نهاد‌های استان لرستان، رؤسای واحد‌های دانشگاهی و اعضای هیئت علمی و کارکنان واحد خرم‌آباد برگزار و محمدرضا جابرانصاری به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان معرفی و از تلاش‌های سیامک بهاروند قدردانی شد.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در این آیین با اشاره به شرایط دانشگاه در سال‌های گذشته و کاهش سالانه ۱۵۰ هزار نفری از دانشجویان و رسیدن تعداد دانشجویان به ۸۳۰ هزار نفر گفت: در کنار کاهش این امر افزایش مراکز آموزش عالی، کاهش هرم جمعیتی جوان، خروج تعداد زیادی از اعضای هیئت علمی، کارکنان و شیوع پاندمی کرونا در سطح جهان را شاهد بودیم که اقتصاد‌ بزرگ دنیا را تحت تأثیر قرار داد و این مسئله دانشگاه آزاد اسلامی را که ارگانی مبتنی بر بودجه دولتی نیست با مشکل مواجه کرد.

داریوش جاوید افزود: انتظار می‌رفت که با بحران کرونا دانشگاه آزاد اسلامی وارد یک چالش جدی شود؛ چنانکه اگر در دوران کرونا یک نیمسال در دانشگاه کلاس‌ها برگزار نمی‌شد و اقتصاد دانشگاه حرکت نمی‌کرد ادامه فعالیت به راحتی میسر نبود و در این شرایط با عنایت پروردگار و نگاه مدبّرانه دکتر طهرانچی و اعضای هیئت رئیسه، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی این تهدید‌ها به فرصت تبدیل شد و نخستین دانشگاهی بودیم که در کشور کلاس‌های مجازی را برگزار کردیم و در ادامه هم نخستین دانشگاهی بودیم که پس از پایان کرونا کلاس‌های حضوری را برگزار کردیم.

وی در ادامه توضیح داد: همه این اتفاقات مبارک در دانشگاه آزاد اسلامی محصول سند تحول و تعالی دانشگاه است که به جرئت می‌توان گفت قوی‌ترین سند تحول در کشور است.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی با اجرای طرح پویش و برگزاری رویداد صدرا نخستین دانشگاه کشور است که با الگو گرفتن از رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی تئوری را با عمل همراه می‌کند تا بتواند بین تئوری و عمل رابطه برقرار کند که نتیجه این کار تربیت نیروی آموزش‌دیده و مهارتی برای ورود به عرصه کار و صنعت است.

جاوید متذکر شد: امروز نگاه جامعه به دانشگاه آزاد اسلامی یک نگاه متفاوت است و جامعه به راحتی و با افتخار این دانشگاه را انتخاب می‌کند؛ به‌همین دلیل می‌توان دانشگاه آزاد را بهترین مثال برای تحقق شعار سال دانست، به این معنا در دانشگاه آزاد اسلامی که یک دانشگاه مردمی و برای مردم است جهش علمی با مشارکت مردم اتفاق افتاده است.

انجام مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی تکلیف‌مدارانه است

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان هم با اشاره به اینکه این تکریم و معارفه در آستانه دهه کرامت صورت می‌گیرد، تشریح کرد: تفاوتی که در نظام ارزشی الهیاتی و نظام توحیدی وجود دارد اینکه در این نظام هرکس که بار مسئولیتی را برعهده می‌گیرد انجام وظیفه را تکلیف و کار برای خدا می‌داند.

حجت‌الاسلام حبیب حاتمی افزود: رئیس دانشگاه رئیس است نه مسئول و تفاوت بین رئیس و مسئول در این است که رئیس دانشگاه باید مطالبه‌گر باشد؛ نه پاسخگو به زیرمجموعه، بلکه پاسخگوی به مافوقش باشد و تحقق اهداف دانشگاه را از زیر مجموعه‌اش مطالبه کند و این اتفاق زمانی خواهد افتاد که رئیس بتواند با ایجاد همدلی و همگرایی در مجموعه در بُعد اخلاقی به گونه‌ای عمل کند که همه او را بپذیرند و در ادامه نیز در بُعد اخلاق اداری نظم و انضباط داشته باشد که تحقق این مسئله زمانی اتفاق خواهد افتاد که این مدیر وام‌دار احدالناسی نباشد.

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان هم گفت: از اعتماد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و فرصتی که برای خدمت بنده مهیا شده، خدا را شاکرم.

جابرانصاری عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در پنجمین دهه عمر پربرکت خود به‌عنوان یکی از مولود‌های انقلاب اسلامی دستاورد‌های بزرگی را کسب کرده و در حال حاضر با رونمایی از سند تحول و تعالی توسط رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مسیر حرکت دانشگاه کاملاً تبیین شده و با تعریف محور‌ها، بسته‌های کاری و راهکنش‌ها یک چرخش جدی در حوزه‌های مختلف اتفاق افتاده، به گونه‌ای که آموزش به سمت آموزش‌های کاربردی و مفید حرکت کرده و پژوهش‌ها نیز هدفمند و درراستای حل مسائل جامعه است.

وی یادآور شد: دانشگاه باید در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی دانشگاه نقش اساسی خود را در جامعه به درستی ایفا کند؛ چراکه یکی از مواردی که در چهار دهه اخیر در دانشگاه‌ها مورد غفلت قرار گرفته، موضوع نقش تعلیم و تربیت به لحاظ اجتماعی است.

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان خاطرنشان کرد: دوره تمرکز بر اقتصاد بر مبنای شهریه سپری شده و نیاز است که یک تغییر اساسی در منابع درآمدی دانشگاه اتفاق بیفتد و دانشگاه دنبال درآمد‌های پایدار غیرشهریه‌ای باشد تا بتواند کیفیت خود را حفظ کند، چراکه اگر درآمد‌ها را صرفاً براساس شهریه تعریف کنیم فقط باید دلخوش به افزایش تعداد دانشجویان باشیم.

سیامک بهاروند رئیس پیشین دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان هم با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در سال‌های اخیر ابراز امیدواری کرد که این روند همکاری برای رسیدن به اهداف تعریف شده دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با مدیریت جدید بیش از پیش ادامه داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی میتواند نقاشی جعلی را تشخیص دهد
  • نمایشگاه کتاب تجلی همگرایی سلایق مختلف است
  • بازدید دکتر طهرانچی از ششمین جشنواره فرهیختگان جوان
  • هوش مصنوعی نقاشی‌های جعلی را شناسایی کرد
  • دانشگاه آزاد مصداق «جهش علمی با مشارکت مردم»
  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در شاهرود
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی