Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگاه یک‌روزه آبرنگ "از جلفا تا جلفا" و نمایشگاه نقاشی "مسافر کهکشان" در فرهنگ‌سرای ارسباران برگزار می‌شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کارگاه یک روزه نقاشی با آبرنگ "از جلفا تا جلفا" زیر نظر احمد مقدسی و نمایشگاه نقاشی "مسافر کهکشان" منتخب  نقاشی‌های مریم جعفربگلو در فرهنگ‌سرای ارسباران برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای یک اثر نقاشی با تکنیک آبرنگ جدای آشنایی با مبانی هنری تجسمی، نیازمند یک تفکر متفاوت بصری به جهان هستی است. از آنجا که نقاشی آبرنگ مبحثی ترکیبی از نوع روان‌شناسی و هنر است بنابراین سرشت اینگونه از هنر نقاشی، هم به عواطف و درون جوش و هم به درک فلسفی می‌خورد. بیشتر ما زندگی‌های خود را در دنیای گذشته و چشم‌داشت به آینده سپری می‌کنیم و شاید کمتر پیش بیاید بُعد زمانی و ابدیت موجود در لحظه حال را حس کنیم.

«احمد مقدسی یکشنبه 19 دی ساعت 16 تا 19 با اجرای کارگاه یک روزه نقاشی با آبرنگ، در سه مرحله دوستداران نقاشی را با خلق در لحظه اکنون آشنا می‌کند. جهانی از جنس هویت بصری با لکه‌های آبرنگ، نه عینیت تصویری؛ اجرایی که جهان اطراف خود را کپی نمی‌کند، بلکه جهانی دیگرگونه می‌آفریند.

همچنین نمایشگاه نقاشی «مسافر کهکشان» نیز در گالری شماره 1 فرهنگسرای ارسباران، 17 تا 23 دی در معرض بازدید علاقه‌مندان قرار دارد. در این نمایشگاه که 20 اثر با تکنیک ترکیب مواد بر روی بوم اجرا شده، هنرمند سعی کرده با تلنگر به ذهن بیننده، حضور طبیعت را که سال‌هاست با انسان عجین اما رو به فراموشی است را یادآور شود. نگارخانه هنر فرهنگسرای ارسباران همه روزه از ساعت 10 تا 18 پذیرای علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی است.

مفهوم لغوی دو ماده قرآنی "عُسر" و "یُسر" نیازمند بازنگری در ترجمه‌ است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نقاشی قرآن کریم نقاشی قرآن کریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۵۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف سرنخ‌های جدیدی درباره شکل‌گیری اولین سیاه‌چاله‌های جهان

مشاهده نور ستاره‌های گریزان در اطراف برخی از نخستین اختروش‌ها، سرنخ‌های جدیدی را درباره شکل‌گیری اولین سیاه‌چاله‌های جهان در اختیار ستاره‌شناسان دانشگاه «ام‌آی‌تی» قرار داده است.

به گزارش ایسنا، ستاره‌شناسان دانشگاه «ام‌آی‌تی»(MIT) نور ستاره‌های گریزان را در اطراف برخی از نخستین اختروش‌های جهان مشاهده کرده‌اند. این سیگنال‌های دور که به دوران کودکی جهان بازمی‌گردند، سرنخ‌هایی را درباره چگونگی تکامل یافتن اولین سیاه‌چاله‌ها و کهکشان‌ها آشکار می‌کنند.

به نقل از ساینمگ، اختروش‌ها مراکز فروزان کهکشان‌های فعال به شمار می‌روند که در هسته خود میزبان یک سیاه‌چاله کلان‌جرم سیری‌ناپذیر هستند. بیشتر کهکشان‌ها میزبان یک سیاه‌چاله مرکزی هستند که ممکن است گهگاه از گازها و بقایای ستاره‌ای استفاده کنند و در حین چرخش مواد به سمت سیاه‌چاله، انفجار کوتاهی از نور را به شکل یک حلقه‌ درخشان به وجود بیاورند.

در مقابل، اختروش‌ها می‌توانند مقادیر بسیار زیادی از ماده را در بازه‌های زمانی بسیار طولانی‌تری مصرف کنند و یک حلقه‌ بسیار درخشان را به وجود بیاورند. در واقع، اختروش‌ها از درخشان‌ترین اجرام جهان هستند.

از آنجا که اختروش‌ها بسیار درخشان هستند، بیشتر از بقیه کهکشان محل سکونت خود می‌درخشند اما پژوهشگران ام‌آی‌تی برای اولین بار توانستند نور بسیار ضعیف‌تر ستاره‌ها را در کهکشان‌های میزبان سه اختروش باستانی مشاهده کنند.

پژوهشگران براساس این نور ستاره‌ای گریزان، جرم هر کهکشان میزبان را در مقایسه با جرم سیاه‌چاله مرکزی آن تخمین زدند. آنها دریافتند که برای این اختروش‌ها، سیاه‌چاله‌های مرکزی نسبت به کهکشان‌های میزبان، در مقایسه با همتایان جدید خود بسیار پرجرم‌تر هستند.

این پژوهش ممکن است نشان دهد که اولین سیاه‌چاله‌های کلان‌جرم به رغم داشتن زمان نسبتا کوتاهی برای رشد یافتن در کیهان، چگونه بسیار پرجرم شدند.

«مینگهائو یوئه»(Minghao Yue) پژوهشگر «موسسه کاولی»(Kavli Institute) در دانشگاه ام‌آی‌تی گفت: پس از به وجود آمدن جهان، سیاه‌چاله‌های کوچکی وجود داشتند که مواد کیهانی را مصرف کردند و در مدت زمان بسیار کوتاهی توانستند رشد کنند. یکی از پرسش‌های بزرگ این است که بفهمیم چگونه سیاه‌چاله‌ها می‌توانند تا این اندازه بزرگ شوند و با این سرعت رشد کنند.

«آنا کریستینا ایلرز»(Anna-Christina Eilers) استادیار فیزیک دانشگاه ام‌آی‌تی گفت: این سیاه‌چاله‌ها میلیاردها برابر بزرگ‌تر از خورشید هستند. نتایج ما حاکی از آن است که در اوایل جهان، سیاه‌چاله‌های کلان‌جرم ممکن است پیش از کهکشان‌های میزبان جرم خود را به دست آورده باشند.

ایلرز توضیح داد: به نظر می‌رسد سیاه‌چاله‌های جهان اولیه سریع‌تر از کهکشان‌های میزبان خود رشد کرده‌اند. این شواهد آزمایشی نشان می‌دهند که شاید سیاه‌چاله اولیه در آن زمان بزرگ‌تر بوده باشد.

یوئه گفت: احتمالا مکانیسمی باعث شده است که یک سیاه‌چاله زودتر از کهکشان میزبان در آن میلیارد سال اول جرم خود را به دست آورده باشد. این اولین مدرکی است که در رابطه با این موضوع می‌بینیم.

این پژوهش در «Astrophysical Journal» به چاپ رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزییات تازه‌ترین ویژه‌برنامه «یاد دوست» اعلام شد
  • کارگاه آموزشی «عکس؛ رسانه عصر حاضر» برگزار شد
  • جـشن خیلی دخـترونه «المـاس سـرخ» برگزار می‌شود
  • کشف سرنخ‌های جدیدی درباره شکل‌گیری اولین سیاه‌چاله‌های جهان
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی در ارومیه برگزار می‌شود
  • رویداد هنری بنت الهدی در البرز برگزار شد
  • آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار
  • آغاز نمایشگاه کانون عکاسی شفق/ «شکل‌پذیری» به آرتیبیشن رسید
  • درخواست تعویق یک روزه بازی تراکتور و گل گهر از سوی مسئولان تبریزی